Bobblehead Bunny Jjay ^^ - ♥ Swag ♥

❤20 Juni 2013❤ I just LÖÖÖVE Alicante!

Hola mis amigos! Vivo en Alicante! :-D och det är awesome! Nu har det gått en vecka och jag vet att jag inte har bloggat men jag har en väldigt sorglig nyhet, när planet hade blivit försenat och allt så blev vi väldigt trötta och jag vakade inte så bra över bagaget vårt. Under den tiden som vi väntade på farmor och farfar så stal en mycket elak någon min kamera. :-( Jag upptäckte det först dagen efter, men vi kommer få pengar från försäkringen så det kommer lösa sig.

Just nu gäller det bara att jag njuter av den tid jag har här med familjen. Jag har äntligen kommit igång med alla mina "mål" från min Bucket list så nu avslutar jag inlägget med fina bilder, Stay awesome! :-)


♥11 Juni 2013♥

Hejsan! Nu är sommarlovet äntligen här, idag var det skolavslutning i kyrkan för min skola, där sjöng musikklasserna vackra låtar och en av de sjukt otroligt duktiga musikerna som uppträdde var denna skönhet: 
Elina och Linn började sjunga tillsammansnär Elina spelade gitarr till låten. Den var sjukt bra och jag tycker att ni borde kolla in hennes blogg nu! :)
 
Efter avslutningen så gick vi ut till en liten park på sidan av kyrkan, där fick vi elever våra betyg och ta avsked från andra elever och lärare. Där satsade även Sandra på att fotografera händelsen och längst nere i inlägget är de 3 bästa! På bilderna är det jag och den underbara ängeln Emelie! Läs, kommentera och dela hennes blogg nu, den är nästan lika underbar som Emelie själv så det gör er nog mest glada med ett besök där! Nu vidare till en viktigt sak! Imorgon så kommer jag ju åka till Spanien, jag vet ju inte riktigt hur det kommer vara med internet där men så fort som jag har internet så lovar jag att blogga! Jag kommer bland annat skriva/recensera olika platser, lägga upp fotografier från resan och filma och klippa ihop ca 5 minuter - 10 minuter långa videos! Hoppas ni är peppade för nu väntar bara en massa roligheter för sommaren är här! :)
 
 

♥5 Juni 2013♥ Sommarens fotoinspiration!

Hejsan! Nu är jag ute på We♥It igen, denna gång så är det för att kolla lite inspiration till sommarens fotostunder. Det är nog inte så många som gör det men det gör jag, eftersom att de flesta av er säkert inte ens hört talas om fotoinspiration (kan va för att jag hitta på de nyss) så här kommer en liten kort förklaring! Man kollar helt enkelt bilder och söker inspiration till sina egna bilder. Exempel på inspirationsbilder kommer här! Stay Awesome!Large

LargeLargeLargeLarge

❤4 Juni 2013❤ Mina mål = klara!

 
Hejsan alla läsare! Nu är jag i sal 15 och kollar på skräckisar❤ Det är nämligen "temavecka" på min skola, och jag och Emelie valde spansk skräckfilm :-)
 
Angående titeln så är jag äntligen klar med min "Summer Bucket List" och här är resultatet hoppas ni får inspiration att göra en egen! Stay Awesome!


♥3 Juni 2013♥ Min Sommar♥

God morgon! Nu sitter jag på skolan 45 minuter innan vi börjar.. så är det när man bor på landet :D Men här har ni i stort sätt "schemat" över min sommar! Så nu vet ni vad ni kan förvänta er under sommaren på denna blogg! Massa bilder från mina resor, samtidigt så ska jag göra minst en video varje dag ♥ Så vi kommer spendera en massa tid tillsammans, haha :) Skriver lite senare igen om lite mål som jag har skrivit upp på min "Summer Bucket List"  och samtidigt lite kreavtiva saker ni kan göra på sommaren :D Stay Awesome!

❤1 Juni 2013❤ Summer Bucket List!

Hejsan alla läsare! Tips till er är att skapa er egen Summer Bucket List. Man skriver helt enkelt ner alla mål man har för sommaren, exempelvis:
 
Så Hoppas ni gör er egen och att ni lyckas göra alla era "mål" och att ni får en underbar sommar! :-)

Follow on Bloglovin