Bobblehead Bunny Jjay ^^ - ♥ Swag ♥

❤30/1-2013❤ Snille!

Hejsan, om cirka 30 minuter börjar nästa lektion! Så hur nu sitter jag med mobilen och tänker blogga. :) Jg kan inte blogga ett så långt inlägg nu men senare :) Stay Awesome!


❤29/1-2013❤ gjorde en Britney!


♥29/1-2013♥ Dragningskraft!

Tja, just nu har jag fysik! Vi snackar om dragningskraften och eftersom att vi är BiSklassen så blir det en massa superheta bilder på tavlan ;) Kommer blogga mer på rasten och kanske på musiken då jag, Emelie, Alva och Wilma ska spela upp för musikläraren Thomas. Stay Awesome och följ mig på Instagram @JuliiaJsson eller KiKa mig @JuliiaJsson!


♥28/1-2013♥ Nagelfix!

Hello! Sitter hemma nu och håller på att fixa det sista på naglarna, de blev sjukt snygga måste jag få säga! Jag använde mig av världens finaste mörkblå färg från Nordic Cap-Starnails.

Tänkte köra ett filmmaraton nästa vecka så skriv gärna lite tips på vad ni vill se, hittills har jag musikvideor och tutorials men det måste ju finnas mer ni vill se, eller? Här kommer en bild på mina (nästan) färdiga naglar! Stay Awesome!


♥28/1-2013♥ 50!!!

Yippi!!! Nu har jag äntligen 50 följare, inte mycket nu men en ganska bra start med tanke på att det bara gått 2 veckor och 2 dagar :) Ni kan ju också följa mig och mina vänner, gör de lite glada nu! Här kommer bildbeviset, Stay Awesome!


♥28/1-2013♥ Instgram!

Hejsan! Sitter nu och ska jobba med likabehandlingsplanen, det kommer bli kul. Har just nu 49 följare på Instagram och hoppas att just DU blir den 50! Så följ mig nu :) Stay Awesome!


♥27/1-2013♥ Låten!

Hejsan, eftersom att jag fick efterfrågningar efter låten som vi ska dansa till på mina dancehall lektioner så lägger jag upp den här! Hoppas ni gillar den, tycker själv att den är grym!
Hoppas ni får en underbar dag! Snart kommer Agnes och då ska vi ha det awesome!
Just det, det påminner mig - Stay awesome!

❤27/1-2013❤ Nagellack är bra för ansiktet!

Hejsan, sitter vid datorn och kollar Facebook just nu :) känner mi hyfsat snygg på grund av det som hände tidigare när Agnes var här. Jag målade nämligen hennes naglar och helt plötsligt så flyger nagellacksburken ner från bordet och skvätter färg rakt i ansiktet på mig! Haha, tog bort det meta men gillar inte idén om nagellacksbortagning i ansiktet på mig ;) Hoppas ni haft det super roligt idag, jag hade det och gjorde världens uppsättning med Agnes hår! Stay awesome!


❤26/1-2013❤ Sovdags!


❤25/1-2013❤Ego!


♥25/1-2013♥ Se till att gratulera henne!

Hejsan, idag är det ju faktiskt Emelies födelsedag! Så det är bäst att ni alla kommenterar ett grattis till henne på hennes blogg! :) Klicka på bilden här nere för att komma till hennes blogg :) 
Senare ikväll, klockan 17:30 för att vara exakt. Så ska jag, Agnes och Emelie gå på bio och se ego! Det kommer bli sjukt kul, kommer säkert filma lite då och lägga upp så ni kan se hur kul vi kommer ha!
Här kommer trailern för "Ego":
 
 
Stay Awesome!

♥25/1-2013♥ Livet är awesome!

Hejsan, har just nu svenska och känner att livet är otroligt bra! Jag tror att det beror lite på att vi just nu pratar om att man ska vara nöjd med det man har, och jag känner att allt är bra ;) hoppas ni har det bra skriver mer när jag har rast. Stay awesome!


♥23/1-2013♥Snapchat!

Hejsan, nu sitter jag och Snapchattat med Agnes, Millan och Wilma! Om ni skulle vilja Snapchattat med mig så sök bara på #JuliiaJsson! :) Imorgon börjar både min dans (dancehall) och min improteater :) Yippi, det kommer bli superkul. Nu måste jag sova för att kunna orka, Stay awesome och sov gott!


♥23/1-2013♥Lästid!

Hejsan, har Lästid nu och läser boken Vreden/Återkomsten av L. J Smith. Annars känd som the vampires diaries. Är bara i början så kan inte säga så mycket om den nu, bara att jag är fast! Hoppas ni har kul just nu och Stay Awesome!


♥23/1-2013♥ Speltips iPhone!

Tja, har just nu hål eftersom att min mattelärare är sjuk eller något annat. Sitter nu och spelar lite Applespel, här kommer tips på roliga spel!


Follow on Bloglovin