Bobblehead Bunny Jjay ^^ - ♥ Swag ♥

♥29 April 2013♥ The Walking Dead :S

Hejsan!
Nu kollar jag på troligen den mest äckliga men samtidigt mest spännande serien någonsin! Den är sjukt bra, jag  rekomenderar den till alla som gillar när det kryper i skinnet av spänning. Själv så MÅSTE jag ha någon bredvid annars så blir jag galen. Just nu har jag Emelie här så jag klarar mig som tur! :)
Klicka på bilden för att se "The walking dead"!
För att börja se måste du:
Bläddra ner en bit och kolla till höger på skärmen. Där finns en meny med alla olika ketgorier.
Klicka på TV-serier, bläddra ner längst ner och välj sida nr. 3.
Nästan längst upp så finns den första säsongen.
 
Lycka till och Stay awesome!

♥25 April 2013♥ HurtenDagen!

Hejsan!
Idag var det endast närprao för mig och Emelie! Har skrivit om vad det är tidigare men kan ju förklara för er som inte orkar skrolla :) Närprao på min skola är att alla elever får vara med att jobba med städet, i matsalen och i Hurten (min skolas cafeteria). Jag tror man gör det för att man ska uppskatta deras jobb lite mer och förstå genom att uppleva att det inte är världens enklaste sak :)
 
 
Har ni föresten hört om strejken? Jag har! Det är typ en strejk på grund av att det kommer försvinna jobb och de första som "åker" är städet och alla inom maten i skolan. Så just ni kanske inte får mat nästa vecka i skolan! Flippa inte nu, det kanske inte händer er men jag skulle varit förbered om jag var ni!
 
Slut på tråkigheter, nu är att leva livet som gäller! Jag är trött men jag fortsätter att göra det jag ska och jag peppar er nu också att gå ut eller i alla fall röra på dig på något sätt. Senare är det teater men jag satsar på ett mindre styrkepass innan det så gör det ni också! :)
 
Stay Awesome!
 

♥24 april 2013♥ Justin Bieber resan!

 

♥23 April 2013♥ Believe Tour Sverige!

God morgon mina läsare!
Idag har det varit sovmorgon för mig! För idag ska jag nämligen med bloggkompisarna Agnes och Emelie, Carla följer självklart med också :) Tyvärr flyger inte vi alla i samma plan till Stockholm, Agnes och Emelie flyger med Fly Nordic medans jag och Carla flyger med Malmö Aviation! MEn vi kommer mötas på Scandic Hotel Ariadne! Vi kommer filma en massa och lägga upp på bloggen! Så hoppas ni har internet idag! Dagens outfit är lagomt awesome och det kan man även säga om min kvällsoutfit! Glöm inte att kolla min awesome systers blogg! Carla!
 
 
Stay Awesome!

♥22 April 2013♥ Tillbaka!

Hejsan!
Nu var det ett väldans tag sedan!
Nu sitter jag och nästan skakar av längtan för morgondagen, jag, Carla, Agnes och Emelie ska nämligen tillsammans resa till Stockhiolm och se Justin Bieber i Globen! Det kommer blir sjukt awesome! Vi kommer att försöka filma så mycket som möjligt från både konserten och det som händer innan :) Så ni borde egentligen vara lika peppade som jag eftersom att jag kommer tillbaka till bloggvärlden på det här sättet! :O
 
Idag har jag och Emelie haft närprao på skolan, det är att man som elev ska jobba i Hurten (skolans "ställe"), i matsalen och som städerska. I Hurten fick vi städa deras typ "chill-rum" och sopa ihop grus i högar på skolgården. Som sexiga städerskor sopade jag och Emelie varenda korridor och trappa i HELA skolan! Det var hyffsat jobbigt men jag känner att ju mer man fick göra desto mer börjar man respektera och förstå hur mycket jobb det egentligen är att vara städerska. I matsalen, kan ni ju egentligen räkna ut men vi tog hand om disk. Vi tog som tur hand om all ren disk och torkade av de och ordnade upp de. Vi fick även när serveringstiden var slut ställa upp stolar och torka alla bord. Som tur fick vi en belöning, 2 kakor och en mumsig glass!
 
 

♥10 April 2013♥ Tack!

Hejsan!
Har inte så mycket att skriva om förutom att livet äger just nu!
Och till er som nu tänker, livet suger!! Hang in there, livet tar vändningar hela tiden.
Ge inte upp!
 
Stay awesome!

♥9 April 2013♥ Mina typsnitt!

Hej för andra gången!
Här kommer mina typsnitt som jag använder :)
Ni kan hitta och ladda ner de på dafont.com!  :)
Stay awesome!

♥9 April 2013♥ Dagens klädtips!

 Hejsan!
Idag är det andra dagen i skolan efter lovet.
Här kommer mitt dagens tips, en super snygg jacka för våren och ett par heta byxor!
 
 
Från Bubbleroom, klicka på bilderna för att se mer.
Stay Awesome!
 

♥8 April 2013♥ Ännu en awesome dag med den bästa Agnes!


♥6 April - 2013♥ Tips till dig! :D

Hejsan!
Har du pengar i fickan och söker efter just det där nagellacket eller tröjan? 
Här kommer en massa favoriter från mig som jag har hittat på Bubbleroom! :)
 
Color Riche Nails passar till dig som inte kan få nog av nagellack i alla färger. Alla nagellack i denna serie innehåller en speciell gel-formula som gör att de är lättapplicerade och inte hamnar utanför nagelns kant. Appliceringen underlättas även av den patenterade borsten som är designad för att enkelt följa nagelns form. Hållabarhet: upp till sju dagar!!! :D
 
 
T-shirt i trikå med ett awesome tryck där fram! :D  
Längd bak från axeln 54 cm, byst 108 cm i stl. S. Modellen är 169 cm och bär stl. S. Maskintvätt 40 grader, so ya know! :P
 
Nu till min favorit, de är supersöta!
 
Bruna stickade vantar med öppning för fingrarna! Stor beige supersöt rosett på ovansida. Matchande pannband går att köpa till!!! :D Onesize. ;)
 
Stay Awesome! :)
 

♥6 April - 2013♥ Fix, fix och en massa fix!

 God morgon läsare!
Idag är det en massa jobb som gäller, med en gnutta slappning! :)
Jag kommer att städa rummet, dammsuga och möblera om! 
Ni kommer få se för och efter bilder, så att ni får se skillnaden! :)
 
Jag kommer även att jobba idag, dela ut reklam och tjäna lite pengar till något speciellt. 
Om du söker jobb, ett lätt och bra jobb men ändå bra betalt så gå in på DelaReklam.nu.
 
Jag kommer även att visa lite bilder "New in from Spain" kommer taggen att vara.
Hoppas ni är spända och här kommer min favorit YouTubare's månadliga video!
 
 
Stay Awesome! :)

❤2/4-2013❤ Hola from Spain! #2

Hejsan!
Sitter i en super skön soffa på "La finca golf hotel" och tänkte blogga om min resa! Bilder kommer att publiceras i slutet av inlägget!
 
Jag har shoppat en massa från en massa butiker i en massa olika köpcenter som bland annat "Zenia boulevard" och "Habaneras"! När jag kommer hem kommer det att publiceras en massa bilder och videos på både bloggen och min snart internationella youtube-kanal :) Jag har även solat en massa och
 
Vi har gått på marknad och jag har avfärgat mitt hår!!! Det är super fint nu och jag kommer sluta färga det nu och bara låta det växa :)
 
Stay awesome!

Follow on Bloglovin